اندروید نسبت به سایر سیستمهای استدلال موبایل کاربردهای بخش اعظمی داراست؛ مخصوصاً دربین یوزرها اهل ایران. در عین اکنون یکیاز زخم پذیرترین سیستم عاملها هم می باشد و هکرها به راحتی میتوانند آن را انگیزه قرار دهند. به همین ادله اکثری از یوزرها نگران هک شدن دستگاههای اندرویدی و حیف کردن داده ها مهمشان میباشند.
پرداخت درون برنامه ای گوگل پلی
ایسنا نوشت: اول و مهم ترین قدم برای پیشگیری از هک شدن دستگاه اندرویدی، به روزرسانی سیستم دلیل میباشد. یوزرها بدون شکً مداوم سیستم ادله خویش را ارزیابی نمایند و مطمئن باشند از آخری ورژن آن استعمال می کنند؛ چراکه در هر به روزرسانی معمولاً باگهای امنیتی یا این که ایرادات امنیتی برطرف میگردد و سیستم امنخیس می شود.
گزینه مهم دیگر این میباشد که نرم افزارها از مغازههای دارای اعتبار و قانونی اخذ شوند؛ این گزینه مهم میباشد زیرا میتواند جلوی مقدمه هک شدن را بگیرد. بعضی تحلیلگران گوگل پلی استور را شایسته ترین و معتبرترین مرجع می داند و پیشنهاد می نمایند قطعاً از آن استعمال شود؛ با به کار گیری از منابع غیر دارای اعتبار، نرم افزارهای آلوده و کثیف به بدافزارها روی سیستمها نصب و روش نفوذ هکرها مهیا می گردد.
کارشناسان امنیتی همینطور به یوزرها پیشنهاد مینمایند که ابدا نرم افزار از مغازههای غیر دارای اعتبار اخذ نکنند و هیچ گاه از فولدرهای نصب نرم افزارها که در تلگرام و کانالهای مجازی دست به دست میگردد، استعمال نکنند. آنها میتوانند کثیف و خطرناک باشند و امنیت را به خطر بیندازند.
در رابطه پیشگیری از هک شدن دستگاههای اندرویدی، علی اصغر زارعی، معلم دانش کده در اذعان کردوگو با ایسنا به یوزرها پیشنهاد میکندکه از نصب نرم افزارهای مشکوک اکیداً جلوگیری نمایند و به هیچ وجه نرم افزارهای مشکوک و خیره کننده را روی دستگاهتان نصب نکنید. نصب اپ های مخرب به آسانی می توانند به جاسوسی هکرها و اصطلاحاً هک شدن موبایل سبب شوند.